OVER DE ORGANISATIE

Hallo! Wij zijn Frank en Marike en organiseren al jaren deze voetbalpool. Hoewel wij zelf al jaren niet al te best presteren in onze eigen voetbalpool, blijft het een feestje om het te organiseren en het EK zo bewust te beleven.

Voetbalpool organiseren

Voor het maken van de voetbalpool neemt Frank het voetbalgedeelte voor zijn rekening, Marike schrijft de teksten en zorgt ervoor dat alles technisch goed werkt en de rekeningen voor hosting en SSL-certificaten betaald worden. We vullen afwisselend de scores in na afloop van de wedstrijden en berekenen samen aan het einde van het EK wie de winnaars zijn van de pool.

Wie zijn wij?

Naast het maken van een voetbalpool in onze avonduren zijn we ook nog ouders van vier zoons, we wonen in Heerenveen en bezoeken voetbalwedstrijden van Heerenveen en rijden heen en weer tussen trainingen en wedstrijden. Voetbalfamilie? Check.

Oranje Javian

Speciale dank aan onze zoon Javian, wiens naam wij mochten gebruiken voor deze voetbalpool. En voor het meedenken met de bonusvragen.

Ook even heel benieuwd: wie doet er al zo lang mee met de voetbalpool dat die zich de blogs met Javian’s oranje voetbaloutfits kan herinneren? Dat was in 2014!