Deelnemen

Registreren en inloggen

Deelnemen aan deze WKpool is heel eenvoudig. Registreer jezelf met een gebruikersnaam en een geldig mailadres. Vervolgens krijg je een wachtwoord toegestuurd, deze kun je hierna eventueel wijzigen. Als je het wachtwoord vergeten bent, kun je contact opnemen met Frank of Marike of maak gebruik van de ‘lost your password’-optie.

Inzet

De inzet bedraagt €5,50. Hiervan gaat 0,50 naar de webredacteur voor het opzetten/onderhouden van deze website. De rest van het geld wordt gebruikt als prijzengeld. Na registreren ontvang je een email van Frank met daarin de betaalgegevens. Zodra je het geld hebt overgemaakt zal je officieel als deelnemer worden geregistreerd waardoor je ook kans maakt op de prijzen.

Het deelnemersgeld moet op 6 juni betaald zijn, anders wordt jouw account weer verwijderd.

Voorspel de uitslagen

Voor de WKpool voorspel je de uitslagen van de wedstrijden van het WK. Je hebt tot 15 minuten vóór de wedstrijd om een score in te vullen óf te wijzigen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een automatische servertijd, dus als je te laat bent kunnen wij daar niets aan veranderen.

Zodra er teams door zijn naar de volgende ronde zullen de nieuwe wedstrijden worden toegevoegd waarna je ook deze kunt invullen.

De bonusvragen

Je kunt extra punten verdienen tijdens het WK door bonusvragen te beantwoorden. Deze vragen moeten beantwoord zijn vóór het WK begint, dus uiterlijk 7 juni om 21:00 uur.

De puntenaantallen per bonusvraag verschillen.

Puntentelling

In de groepfase worden de punten bepaald na 90 minuten speeltijd. In alle volgende fasen worden de punten bepaald na de wedstrijd en eventuele extra speeltijd. De doelpunten van een eventuele penalty shoot-out worden niet meegerekend.

Je krijgt punten voor het voorspellen van de juiste winnaar van de wedstrijd of de voorspelling van een gelijkspel (totoscore). Je krijgt punten als je de wedstrijd volledig goed voorspelt met juiste winnaar/gelijkspel en juiste aantal doelpunten (full score). Als je het aantal doelpunten van één team goed hebt geraden krijg je nog extra punten, bij bijvoorbeeld 1-1 als uitslag en een 0-1 als voorspelling krijg je alsnog één punt (goal point).

Voor de duidelijkheid nog even op een rijtje:
Toto score: 2
Full score: 5
Goal point: 1

Bij de ranking pagina kun je de ranglijst bekijken met alle behaalde punten van alle deelnemers aan de WKpool.

De gouden bal

Elke deelnemer aan de WKpool kan een gouden bal inzetten bij één wedstrijd. Als de voorspelling juist blijkt na afloop van de wedstrijd worden jouw punten verdubbeld voor die wedstrijd. Je kunt de gouden bal maar één keer inzetten, maar het maakt niet uit bij welke wedstrijd of fase je deze inzet.

Dezelfde score?

Wanneer na afloop van het WK meerdere spelers exact dezelfde punten hebben wordt de volgende sorteerregel toegepast op de ranglijst:

  1. totaal aantal full scores;
  2. totaal aantal toto scores;
  3. totaal juist beantwoorde bonusvragen.

Winnaars

De beste 3 deelnemers van de WKpool winnen prijzen. De pot wordt als volgt verdeeld:
Nummer 1: 50% van de pot
Nummer 2: 30% van de pot
Nummer 3: 20% van de pot

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.